Tartu karikasarja XI hooaeg avatud

Täna toimunud esimesel etapil osales 37 lauatennise entusiasti. Oma jälje osalejate arvukusele jätsid eilsed võistkondlikud võistlused aga kindlasti ka koroona.

Vähene osalejate arv ei tähendanud aga, et tugevatest mängijatest ja võitluslikest kohtumistest puudus oleks olnud. Kolm meeste reitingu esikümne ja kaheksa esimese viiekümne seast ei ole just igapäevane.

Võidu viis Pärnusse LTK Sakala esindaja Mart Luuk, kes tasavägises finaalis alistas Eesti hetke parima kaitsemängija Aleksandr Lušini 3:2. Kolmanda koha jättis Tartusse Oskar Pukk Tartu Spordiseltsist Kalev, kes alistas Mihkel Pae 3:0.

Kohtumiseni teisel etapil, juba 1. novembril!

I etapil auhinnatud mängijad
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga