X hooaja avaetapil osales 77 sportlast, võitis Mart Luuk

Pühapäeval peetud Tartu karikasarja X hooaja esimesele etapile oli kogunenud 77 osalejat, mis arvestades kasutatavat kahtteist lauda, on lähedane maksimumarvule. Tore, et lauatennis kogub endiselt populaarsust. Nii nagu ka kõigile eelnenud etappidele 9 hooaja jooksul, nii jagus ka eile kümmekond sellist mängijat, kes kunagi ei ole Tartu karikasarjas osalenud. See teeb ainult rõõmu!

Etapi võitis Mart Luuk, kes finaalis alistas Raini Tsäko. Kolmanda koha võitis Mihkel Pae, kes võitis kolmanda koha mängus Rainer Valo. Samas oli just Rainer see, kes sepistas üllatusvõidu ja ei lasknud Mihklit finaali.

Kohtumiseni juba kahe nädala pärast – X hooaja II etapil.

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga