V etapp – Tartu karikasarja kõrgetasemeliseim

Hea lauatennisesõber!

Sel pühapäeval peetud 8 hooaja V etapp oli tõenäoliselt läbi aegade kõrgetasemeliseim Tartu karikasarja võistlus. Osales kokku 73 sportlast, sealhulgas Eesti hetke 4. ja 6. reket ning Sergei Saveljev Vene Föderatsioonist.

Võidu võttis taas Aleksandr Lušin, kes loovutas finaalis Saveljevile ühe seti. Kolmanda koha heitluses jättis pronksi Tartusse sel aastal Viljandi Sakala all võistlev Mihkel Pae, kes alistas reitingus 7 kohta kõrgemal paikneva Aleksei Nikonorovi 3:0!

Head mängu näitas ka Tartu noorsportlane Markkos Pukk, kes võitis Nikonorovi vastu seti ja kohamängus tugevat klubikaaslast.

Kohtumiseni juba viimasel, VI etapil, laua ääres!

V etapp voistlustabelid

V etapi paremusjarjestus

Foto: Auli Pukk

This entry was posted in Uudised, Võistlused. Bookmark the permalink.

Comments are closed.