Tartu karikasarja II etapi tulemused

Seekordsel Tartu karikasarja etapil osales 61 sportlast. Võidu viis põhjapoole Artjom Putškov Maardu LTKst, seda vaatamata Mihkel Pae kasutada olnud neljale matšpallile. Pingelisele finaalile elas kaasa suur hulk lauatennisesõpru, Lõppseisuks jäi 3:2, viimane sett 14:12. Juba traditsiooniks on saanud, et Pihkva oblasti lauatennisehuvilised on Tartu karikasarjas tublisti pinget lisamas. Seekord oldi kohal kuuekesi. Kolmanda koha kohtumises pidi Vitali Šudegov tunnistama Tartu Kalevi esindaja Mart Pae 1:3 tugevust. Meesveteranide 40+ ja 60+ auhinnad läksid aga seekord teiselepoole piiri!

Kohtumiseni laua ääres – kolmandal etapil juba uuel aastal jaanuari lõpul.

Seniks – treeninguindu!

TKS II etapp 2014_2015 tabel

TKS II etapp 2014_2015 järjestus

TKS II etapp 2014_2015 paremusjärjestus peale 2 etappi

 

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Comments are closed.