III etapi võitis Rivo Saaremäe

Selle aasta esimene etapp, mis ühtlasi oli Tartu lauatennise karikasarja III hooaja kolmas etapp, on selleks korraks peetud. 74 osavõtjat on kinnitus selle kohta et lauatennis Tartus on kapist välja tulemas. Seda kinnitavad ka kümmekond esmakordselt meie võistlusel osalenut. Meeldiv oli võõrustada ka lauatennisemängijaid kaugemalt – Pärnust ja Tallinnast. Võru LTS oli kohal oma, viimasel ajal juba väljakujunenud, headuses – kõik kolm nende võistlejat jäid esimesse tabelikolmandikku!

Võidu viis Viljandisse Rivo Saaremäe, kes finaalis alistas kindlalt Kätlin Lati. Rivo heast mänguvormist annab tunnistust tõsiasi et päev varem oli ta võitnud Viljandis Sakala etapil. Samuti oli huvitav Rivo esmakordne kogemus pühapäevase võistluse käigus, et reket purunes tal mittetahtliku tegevuse tulemusena … Kolmanda koha jättis Tartusse Mihkel Pae Tartu SS Kalevist.

Võistlustabel III etapp 2012_2013 TKS

Auhinnatud III etapp TKS 2012_2013

Paremusjärjestus III etapi järel TKS 2012_2013

 

Kohtumiseni märtsi viimasel päeval – 4. etapil!

 

This entry was posted in Uudised, Võistlused. Bookmark the permalink.

Comments are closed.