Naiste võim Tartus – II etapi võitis Kätlin Latt

Seekordse Tartu karikasarja etapi võitis Kätlin Latt, alistades finaalis Julia Kirpu kindlalt 3:0. Meeste ja ka Tartu SS Kalevi au jäi seekord taas vendade Pae’de kanda, kes omavahel selgitasid küll vaid kolmanda koha võitja. Peale jäi seegi kord noorem – Mihkel võitis Marti 3:1.

Üllatusvõitude eest hoolitsesid suures osas külalised – Varmo Onton tegi väga hea mängu Mihkel Pae vastu ja võitis 3:2, Ka Võru LTS on sel hooajal ettearvamatu – reitingu koha asemel otsustab ikkagi mäng ise! Ka Tartu SS Kalevi poiste 12 ja 15 kohad on palju paremad nende algsest paigutusest.

Mängude tabelit ja kahe etapi kokkuvõtteid saab täpsemalt vaadata juba lisatud failidest:

TKS II etapp 2012-2013 võistlustabel

TKS II etapp 2012-2013 paremusjärjestus

TKS paremusjärjestus II etapp 2012-2013

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga