Lauatenniseline nädalavahetus Viljandis

Sel nädalavahetusel (24–25 septembril) oli Viljandis kaks päeva täis lauatennist – laupäeval leidis aset XXI rahvusvaheline lauatenniseturniir Sakala GP ja pühapäeval 28. Sakala lauatennise karikasarja I etapp /AS RIS EHITUS auhinnavõistlus. Esimesel päeval võidutses meestest Vallot Vainula, kes alistas poolfinaalis leedulase Audrius Kacerauskase ning finaalis Eesti teise reketi Aleksandr Smirnovi. Pühapäev aga tõestas et päevad ei ole vennad – poolfinaalis võitis Kacerauskas Vainula ning finaalis oli Aleksandr Smirnov selgelt leedulasest üle ja võitis esikoha tulemusega 4:0.

Naistest oli mõlemal päeval parim Kätlin Latt,

Siin saate tutvuda mõlema päeva täielike tulemuste ja ka piltidega:

XXI rahvusvaheline lauatenniseturniir Sakala GP

28. Sakala lauatennise karikasarja I etapp /AS RIS EHITUS auhinnavõistlus

 

 

This entry was posted in Uudised, Võistlused. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga